Conducerea / Contact / Echipa / Editura / Fil. Craiova USR     








Ileana Boşogea-Tudor sau gândirea vederii

        

Absolventă de liceu pedagogic şi facultate de jurnalistică, Ileana Boşogea-Tudor a studiat arta fotografică.

Are două lucrări nominalizate la concursul Fotograful anului, 2010, organizat de Asociaţia Artiştilor Fotografi din România şi expuse în Bucureşti şi Craiova (secţiunile nud artistic şi natură).

A participat la trei expoziţii de grup. Mai întâi cu zece lucrări în expoziţia Noi. Sunt gândurile noastre, găzduită în Bucureşti de Jewish Comunity Center de-a lungul lunii mai 2009 şi în foaierul Teatrului Sică Alexandrescu din Braşov în luna iunie 2009. Apoi, cu trei lucrări în cadrul expoziţiei caritabile Frumuseţea gestului mărunt, august 2009.

Prima sa expoziţie personală a fost găzduită de Cercul Militar din Caracal, în martie 2010 şi a numărat treizeci şi două de lucrări.

A fost invitată la TeleU Craiova de către Liviu Andrei în emisiunea Verba Volant şi la TVR 3 de Simona Carauleanu în emisiunea După amiaza unui fan, în calitate de artist fotograf amator.

Este găzduită printr-o rubrică permanentă de fotografie în revista Vitralii romanaţene.

Activează pe internet, fie în blogul personal, fie pe site-uri consacrate din România sau din străinătate, fiind un membru în afirmare al comunităţii fotografilor români.

Mai bine reprezentate în portofoliul său sunt genurile natură statică, abstract, portret, budoar. (M.B.)

© 2007 Revista Ramuri