Conducerea / Contact / Echipa / Editura / Fil. Craiova USR     
Alegeri U.S.R.

        

Potrivit hotărârii Consiliului Uniunii Scriitorilor din România, începând cu data de 10 ianuarie 2018 se pot depune la secretariatul U.S.R. candidaturi la funcţia de Preşedinte al U.S.R., în vederea alegerilor care vor avea loc în acest an.

Fiecare candidatură va fi însoţită de proiectul de conducere propus de candidat.

 

Precizări suplimentare legate de alegerile de la U.S.R.

 

Aşa cum am anunţat, sesiunea de depuneri de candidaturi a început pe data de 10 ianuarie 2018. Aceasta se va încheia cu o lună înainte de prima adunare generală de alegeri organizată de o Filială a U.S.R.

Cum încă nu s-a stabilit calendarul adunărilor generale la Filialele U.S.R. din Bucureşti şi din ţară, nu se cunoaşte nici termenul-limită de depunere a candidaturilor, dar acesta va fi precizat de îndată ce vor fi fixate datele adunărilor generale la toate Filialele U.S.R.

Cei care vor să candideze pentru funcţii de conducere în cadrul Filialelor trebuie să ia legătura cu preşedintele Filialei din care fac parte, pentru a se înscrie pe lista de candidaţi din acea Filială.

Candidaţii la funcţia de Preşedinte al U.S.R., aşa cum deja am informat, trebuie să-şi depună candidatura, însoţită de proiectul de conducere propus, la secretariatul U.S.R.

© 2007 Revista Ramuri